• Nederlands
  • English

Bedrijfsverhuizing Noordhorn

Een bedrijfsverhuizing brengt heel wat met zich mee. Het uitvoeren van een bedrijfsverhuizing is een specialisme van Smilda. Het bedrijf in Noordhorn behoort tot de top van bedrijfsverhuizers in Nederland. Haar aanpak is toonaangevend in de branche, met een tevreden klantenkring die zich uitstrekt door heel Nederland.

Smilda Verhuizingen voert in geheel Nederland bedrijfsverhuizingen uit. Van Noordhorn tot Zutphen, van Amsterdam tot Arnhem. Smilda Verhuizingen verzorgt de verhuizing van uw bedrijf tot in de puntjes, of het nu gaat om een winkelinventaris, een gemeentehuis of een kantorencomplex. Ook het inpakken en uitpakken van dozen en/of plastic bakken kunt aan onze verhuizers overlaten. Hetzelfde geldt voor de montage en demontage van meubilair. Tot slot kunnen we de oude locatie bezemschoon opleveren en eventueel overtollig meubilair voor u afvoeren. Vraag gerust naar onze referenties in de bedrijfsverhuizingen.

Wanneer u uw bedrijfsverhuizing laat coördineren en uitvoeren door Smilda Verhuizingen, profiteert u van een jarenlange ervaring met verhuizen. Smilda werkt al jaren voor talrijke organisaties in de particuliere sector, bij de overheid en in de gezondheidszorg. Elke bedrijfsverhuizing is maatwerk. Daarom inventariseren wij graag vooraf uw wensen en bespreken met u de mogelijkheden en financiële en organisatorische consequenties. Wenst u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda Verhuizingen in Noordhorn. Bel 0594 64 52 66 of vul het contactformulier in.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.