• Nederlands
  • English

Erkende Verhuizer Groningen

De service van Smilda Verhuizingen reikt ver. Wij verhuizen dagelijks lokaal, regionaal en nationaal. Omdat verhuizen voor u iets is wat u niet elke dag doet, kunt u rekenen op onze ervaren en gediplomeerde verhuizers in Groningen, die met zorg en aandacht uw verhuizing uitvoeren en die u optimaal kunnen begeleiden bij uw verhuizing.

Smilda Verhuizingen is een Erkende Verhuizer. Met dit keurmerk bent u verzekerd van optimale garanties. Smilda Verhuizingen is een vriendelijk en vakkundig verhuisbedrijf in Groningen, waar u goed advies krijgt en waar u de zorgen van uw verhuizing uit handen worden genomen. Als u kiest voor de verhuis service van Smilda kiest u voor vakmanschap en zekerheid. Wij (de)monteren en installeren graag al uw witgoed en pakken belangrijke spullen goed voor u in. U kunt ook onze handyman inschakelen voor het uitvoeren van de nodige kleine klusjes.

Smilda Verhuizingen is aangesloten bij de (branche) Organisatie voor Erkende Verhuizers.

U kunt met Smilda verhuizers rekenen op de beste kwaliteit in zorgeloos verhuizen. Als u binnen Nederland met Smilda verhuist is automatisch het Garantiecertificaat van toepassing op uw verhuizing. Uw verhuizing wordt CO₂-neutraal uitgevoerd. Om u in Groningen goed van dienst te kunnen zijn willen we het liefst zo vroeg mogelijk met u om tafel. Vraag een vrijblijvende offerte aan, en bespreek met onze commercieel manager in een persoonlijk gesprek wat voor u de beste mogelijkheden zijn. Bel 0594 645 266 of vraag via het contactformulier direct een offerte aan.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.