• Nederlands
  • English

Erkende Verhuizer Hoogezand

Smilda Verhuizingen is een Erkende Verhuizer. Met dit keurmerk bent u verzekerd van optimale garanties. Smilda Verhuizingen is een vriendelijk en vakkundig verhuisbedrijf, waar u goed advies krijgt en waar u de zorgen van uw verhuizing uit handen worden genomen. Als u kiest voor de verhuisservice van Smilda kiest u voor vakmanschap en zekerheid. Wij (de)monteren en installeren graag al uw witgoed en pakken belangrijke spullen goed voor u in. U kunt ook onze handyman inschakelen voor het uitvoeren van de nodige kleine klusjes in Hoogezand.

De service van Smilda Verhuizingen reikt ver. Wij verhuizen dagelijks lokaal, regionaal en nationaal. Omdat verhuizen voor u iets is wat u niet elke dag doet, kunt u rekenen op onze ervaren en gediplomeerde verhuizers, die met zorg en vakmanschap uw verhuizing uitvoeren en die u optimaal kunnen begeleiden bij uw verhuizing in Hoogezand.

Smilda Verhuizingen is aangesloten bij de (branche) Organisatie voor Erkende Verhuizers.

U kunt met Smilda verhuizers rekenen op de beste kwaliteit in zorgeloos verhuizen. Als u binnen Nederland met Smilda verhuist is automatisch het Garantiecertificaat van toepassing op uw verhuizing. Uw verhuizing wordt CO₂-neutraal uitgevoerd. Om u goed van dienst te kunnen zijn willen we het liefst zo vroeg mogelijk met u om tafel. Vraag een vrijblijvende offerte aan, en bespreek met onze commercieel manager in Hoogezand in een persoonlijk gesprek wat voor u de beste mogelijkheden zijn. Bel 0594 645 266 of vraag via het contactformulier direct een offerte aan.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.