• Nederlands
  • English

Projectverhuizing Roden

Interne en ook externe verhuizingen zijn het dagelijks werk voor de verhuizers van Smilda Verhuizingen. Zij dragen zorg voor een perfecte projectverhuizing. Een complete projectverhuizing vereist de juiste voorbereiding. Op dit gebied is Smilda de specialist. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of gemeentehuis, waar ook in Nederland, of om een kleine locale bedrijfsverhuizing in Roden.

Bij een zakelijke verhuizing of bedrijfsverhuizing geldt dat de omvang, belangen en risico’s groot zijn. Tijdens het gehele project stelt Smilda zich op als regisseur en coördinator van uw verhuizing. U heeft er geen omkijken naar. In elke fase zorgen we voor de grootst mogelijke rust. U heeft één persoonlijk aanspreekpunt, degene die alles regelt.

Elke projectverhuizing is maatwerk. Smilda Verhuizingen werkt al jaren voor talrijke organisaties in de particuliere sector, bij de overheid en in de gezondheidszorg. We hebben een ruime referentielijst met namen van overheids-, zorg- en onderwijsinstellingen in Roden, die u kunt opvragen. Laat u overtuigen door onze klanten. Of het nu gaat om een zorgcentrum, een ziekenhuis een gemeentehuis of een kantorencomplex, Smilda Verhuizingen verzorgt uw projectverhuizing tot in de puntjes.

Elke projectverhuizing wordt strak gepland zodat de continuïteit van uw organisatie zoveel mogelijk is gewaarborgd. Het uitvoeren van projectverhuizingen is een vak apart. Wij maken in overleg met u een uitgebreid draaiboek, waarin niets aan het toeval wordt overgelaten. Een goede voorbereiding is immers het halve werk! Is uw belangstelling opgewekt en wilt u meer informatie over projectverhuizingen in Roden, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda Verhuizingen.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.