• Nederlands
  • English

Grote pakketten

Kleine standaard pakketten worden geleverd met busjes, hiervoor kunt u terecht bij tal van logistieke dienstverleners. Voor grote pakketten en lengtegoederen die gezien de afmetingen, aard of andere specifieke wensen niet geschikt zijn voor een pakketdienst zijn wij uw juiste partner.

Grote pakketten

Grote pakketten vallen bij ons onder het stukgoed. Het stukgoedtarief geldt voor één of meerdere colli naar één afleveradres.
Het maximum gewicht per collo is als regel 23 kg. Daarboven moet een pallet worden gebruikt, waarvoor het laadmetertarief of het gewicht van de pallet geldt. Het maximum aantal colli per zending is 9 stuks. Wilt u een groter aantal naar één adres verzenden, dan kunt u deze op een pallet aanbieden. Colli langer dan 200 cm worden als lengtegoed bevracht.

Lengtegoederen

Colli met tenminste één zijde tussen 200 en 600 cm lengte, worden tot lengtegoed gerekend. Voorbeelden zijn bundels, buizen, kokers en ladders. De beduidend hogere verwerkingstijd rechtvaardigt dat deze stukgoederen worden belast met tweemaal het geldende standaardtarief.

Smilda & Zn. levert ook uw grote pakketten en lengtegoederen binnen 24-uur in de Benelux.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met Smilda & Zn.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 40.