• Nederlands
  • English

Kwetsbaar

Voor het transport van kwetsbare producten zoals schakelkasten, speelautomaten, zonnepanelen en transportbanden kunnen wij u ook van dienst zijn.

Bij het transport van kwetsbare producten is vooral het moment van laden en lossen cruciaal, de lading dient op juiste wijze en de nodige zorgvuldigheid te worden geladen en vastgezet. Tijdens het lossen dient dezelfde zorgvuldigheid in acht te worden genomen.
De uitvoering en degelijkheid van de laadbak speelt een belangrijke factor omdat de producten verschillend in omvang, lengte en hoogte zijn, dienen er voldoende middelen en mogelijkheden aanwezig te zijn elke lading te kunnen zekeren.

Onze laadbakken zijn standaard voorzien van een laadklep, inwendig zijn de laadbakken uitgerust met ladingrails, gemonteerd op meerdere niveaus. Hierdoor kunnen ladingen van verschillende formaten en hoogtes veilig worden vastgezet.
Tevens beschikken onze medewerkers over de nodige hulpmaterialen zoals sjorbanden, verhuisdekens, hoekstukken en verpakkingsmateriaal. Deze zorgen tijdens het transport ervoor, dat uw kwetsbare producten veilig en beschermd op de bestemming aan komen.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met Smilda & Zn.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 40.