• Nederlands
  • English

Verhuisbedrijf Haren

Sinds 1938 is Smilda Verhuizingen in Haren bekend als het verhuisbedrijf dat ervoor zorgt dat elke complete projectverhuizing of particuliere verhuizing goed verloopt. Het verhuisbedrijf verhuist elke inboedel door heel Nederland en ook ver daarbuiten. ­De ervaren verhuizers van Smilda nemen u de zorg van het verhuizen uit handen door efficiënt in te plannen en het juiste materieel in te schakelen.

Een professioneel verhuisbedrijf doet graag iets meer, als dat voor u de verhuizing gemakkelijker maakt. Zelfs voor specialistenwerk als het verhuizen van uw kostbare piano of vleugel heeft Smilda Verhuizingen de juiste mensen. Ze helpen indien gewenst met het demonteren van de meubelen. U kunt de handyman inschakelen voor het uitvoeren van de nodige kleine klusjes. Het is voor ons vanzelfsprekend dat we u alle zorgen van het verhuizen uit handen nemen.

Smilda Verhuizingen is een Erkend Verhuisbedrijf. De opdrachtgevers hebben daarmee de garantie dat wij beschikken over modern, goed onderhouden materieel en vakkundig personeel. En uw inboedel is tot een bepaald bedrag volledig verzekerd, net als de verhuizing zelf. Bij Smilda Verhuizingen in Haren zijn uw kostbare spullen in veilige handen en kunt ú een zorgeloze verhuisdag tegemoet zien. Wij geven u graag meer informatie. Neem vrijblijvend contact op met de commercieel manager van Smilda Verhuizingen. Bel 0594 645 266 of vraag via het contactformulier direct een offerte aan.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.