• Nederlands
  • English

Verhuisbedrijf Hoogezand

Verhuisbedrijf Smilda in Hoogezand zorgt er al sinds 1938 voor dat elke complete projectverhuizing of particuliere verhuizing goed verloopt. De ervaren verhuizers van Smilda Verhuizingen nemen u de zorg van het verhuizen uit handen door efficiënt in te plannen en het juiste materieel in te schakelen. Het is voor ons vanzelfsprekend dat we u alle zorgen van het verhuizen van uw vleugel uit handen nemen.

Een professioneel verhuisbedrijf doet graag iets meer, als dat voor u de verhuizing gemakkelijker maakt. Zelfs voor specialistenwerk als het verhuizen van uw kostbare piano of vleugel heeft Smilda de juiste mensen. Ze helpen indien gewenst met het demonteren van de meubelen en u kunt de handyman inschakelen voor het uitvoeren van de nodige kleine klusjes. Het verhuisbedrijf verhuist door heel Nederland en ook ver daarbuiten. ­

Smilda Verhuizingen in Hoogezand is een Erkend Verhuisbedrijf. De opdrachtgevers hebben daarmee de garantie dat wij beschikken over modern, goed onderhouden materieel en vakkundig personeel. Uw inboedel is tot een bepaald bedrag volledig verzekerd, net als de verhuizing zelf. Bij Smilda Verhuizingen zijn uw kostbare spullen in veilige handen en kunt ú een zorgeloze verhuisdag tegemoet zien. Wij geven u graag meer informatie. Neem vrijblijvend contact op met de commercieel manager van Smilda Verhuizingen. Bel 0594 645 266 of vraag via het contactformulier direct een offerte aan.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.