• Nederlands
  • English

Verhuisservice Delfzijl

Smilda Verhuizingen is onbetwist uw verhuisspecialist voor alle verhuizingen in Delfzijl en omgeving. Net als de vele particulieren en bedrijven die wij maandelijks verhuizen, kunt u gebruik maken van onze deskundige en betaalbare verhuisservice. Wij (de)monteren en installeren graag al uw witgoed en pakken belangrijke spullen goed voor u in. U kunt ook onze handyman inschakelen voor het uitvoeren van de nodige kleine klusjes. Bij Smilda Verhuizingen werken ervaren en gediplomeerde verhuizers die met zorg en aandacht uw verhuizing uitvoeren. Al onze verhuizers zijn verzekerd en bovendien erg handig.

Smilda Verhuizingen is een Erkende Verhuizer, een professionele verhuizer die garanties biedt van zorgvuldig werk. Het verhuisbedrijf neemt u de zorg van het verhuizen uit handen door efficiënt in te plannen en het juiste materieel in te schakelen. Onze verhuisservice reikt ver, zowel in het binnenland als internationaal en overzees kunnen we u optimaal begeleiden bij uw verhuizing. Als u kiest voor de verhuisservice van Smilda kiest u voor vakmanschap en zekerheid.

U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht voor, tijdens en na uw verhuizing in Delfzijl. Om u goed van dienst te kunnen zijn willen we het liefst zo vroeg mogelijk met u om tafel. Ruim voor de verhuizing voorzien we u graag van verhuisdozen en we staan op de dag van verhuizen met onze eigen verhuiswagens voor uw woning. Vraag een vrijblijvende offerte aan, en bespreek met onze commercieel manager in een persoonlijk gesprek wat voor u de beste mogelijkheden zijn. Bel 0594 645 266 of vraag via het contactformulier direct een offerte aan.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.