• Nederlands
  • English

Verhuisservice Norg

Smilda Verhuizingen is onbetwist uw verhuisspecialist voor alle verhuizingen in Norg. De Erkende Verhuizer neemt u de zorg van het verhuizen uit handen door efficiënt in te plannen, het juiste materieel in te schakelen en het uitvoeren van kleine klusjes aan te bieden. De verhuisservice van Smilda reikt ver, zowel in het binnenland als internationaal en overzees kunnen we u optimaal begeleiden bij uw verhuizing. Als u voor onze verhuisservice kiest, kiest u voor vakmanschap en zekerheid.

Smilda Verhuizingen is een professionele verhuizer, die garanties biedt van zorgvuldig werk. U kunt, net als de vele particulieren en bedrijven, die wij maandelijks verhuizen, gebruik maken van onze deskundige en betaalbare verhuisservice. Wij (de)monteren en installeren graag al uw witgoed en pakken belangrijke spullen goed voor u in. Ook kunt u onze handyman inschakelen voor het uitvoeren van de nodige kleine klusjes. Bij Smilda Verhuizingen in Norg werken ervaren en gediplomeerde verhuizers die met zorg en aandacht uw verhuizing uitvoeren. Al onze verhuizers zijn verzekerd en bovendien erg handig.

Om u goed van dienst te kunnen zijn willen we het liefst zo vroeg mogelijk met u naar de plannen voor uw verhuizing kijken. Dan kunt u rekenen op onze persoonlijke aandacht voor, tijdens en na uw verhuizing. We voorzien u graag ruim van tevoren van verhuisdozen en we staan op de dag van verhuizen met onze eigen verhuiswagens voor uw woning. Vraag voor verhuizing in Norg een vrijblijvende offerte aan, en bespreek in een persoonlijk gesprek met onze commercieel manager wat voor u de beste mogelijkheden zijn. Bel 0594 645 266 of vraag via het contactformulier direct een offerte aan.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.