• Nederlands
  • English

Verhuizen Assen

Smilda Verhuizingen in Assen is een Erkende Verhuizer. Een professionele verhuizer die garanties biedt van zorgvuldig werk. Het verhuisbedrijf neemt u de zorg van het verhuizen uit handen door de complete verhuizing professioneel in te plannen en het juiste materieel in te schakelen. Er werken goed opgeleide en gemotiveerde mensen die risico’s vermijden! De erkende verhuizer sluit namelijk voor elke verhuizing een aansprakelijkheidsverzekering af.

Smilda verhuizingen is onbetwist uw verhuisspecialist voor alle verhuizingen in Assen.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt voor de projectverhuizingen die we verzorgen, maar ook voor de particuliere verhuizingen. We willen het liefst zo vroeg mogelijk met u om de tafel om u optimaal van dienst te kunnen zijn. We voorzien u ruim voor de verhuizing graag van verhuisdozen en staan op de dag van verhuizen met vervoer voor uw woning. Onze verhuizers helpen indien gewenst met het demonteren van de meubelen en u kunt onze handyman inschakelen voor het uitvoeren van de nodige kleine klusjes. Onze service reikt ver, zowel in het binnenland alsook internationaal en overzees kunnen we u professioneel begeleiden bij uw verhuizing.

U vindt uw partner op het gebied van verhuizingen in Assen. Iedere verhuizing is voor ons een uniek project. En zo gaan we daar ook mee om. Wij geven u graag meer informatie. Neem vrijblijvend contact op met de commercieel manager van Smilda Verhuizingen. Bel 0594 645 266 of vraag via het contactformulier direct een offerte aan.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.