• Nederlands
  • English

Verhuizen Delfzijl

De Erkende Verhuizers van Smilda Verhuizingen in Delfzijl zijn goed opgeleide en gemotiveerde mensen die u de zorg van het verhuizen uit handen nemen. Het professionele verhuisbedrijf biedt garanties van zorgvuldig werk en neemt geen risico’s. Door de complete verhuizing efficiënt in te plannen en het juiste materieel in te schakelen kunt u gerust intrekken in uw nieuwe woning. De Erkende Verhuizer is aansprakelijk verzekerd voor elke verhuizing.

Smilda verhuizingen is onbetwist uw verhuisspecialist voor alle verhuizingen in Delfzijl.

U bent verzekerd van weinig zorgen als u uw verhuizing door Smilda Verhuizingen laat uitvoeren. Verhuizen is meer dan inpakken, inladen en uitladen. Wij bieden u de garantie dat uw projectverhuizing of particuliere verhuizing echt goed gebeurt en volgens een vooraf besproken planning. Wij maken gebruik van het juiste materiaal en hebben ervaren, goed opgeleide en gemotiveerde verhuizers in dienst. Ze helpen graag met het demonteren van de meubelen. Voor het uitvoeren van kleine klusjes hebben we een handyman. Onze service reikt ver, zowel in het binnenland alsook internationaal en overzees kunnen we u optimaal begeleiden bij uw verhuizing.

Voor ons is iedere verhuizing een uniek project. En zo gaan we daar ook mee om. U vindt uw partner op het gebied van verhuizingen in Delfzijl. Neem vrijblijvend contact op met de commercieel manager van Smilda Verhuizingen. Wij geven graag meer informatie. Bel 0594 645 266 of vraag via het contactformulier direct een offerte aan.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.