• Nederlands
  • English

Verhuizen Drachten

Smilda Verhuizingen is uw Erkende Verhuizer in Drachten. Het verhuisbedrijf biedt garanties van zorgvuldig werk en neemt geen risico’s. Als u binnen Nederland met Smilda Verhuizingen verhuist kunt u rekenen op een paar belangrijke garanties. De Erkende Verhuizer sluit bijvoorbeeld voor elke verhuizing een aansprakelijkheidsverzekering af.

Smilda verhuizingen is onbetwist uw verhuisspecialist voor alle verhuizingen in Drachten.

Verhuizen is meer dan inpakken, inladen en uitladen. Wij maken gebruik van het juiste materiaal en hebben ervaren en gemotiveerde verhuizers in dienst. Ze helpen graag met het demonteren van de meubelen en voor het uitvoeren van kleine klusjes kunt u gebruik maken van onze handyman. Onze service reikt ver, zowel in het binnenland als internationaal en overzees kunnen we u optimaal begeleiden bij uw verhuizing. Wij bieden u de garantie dat uw projectverhuizing of particuliere verhuizing echt goed gebeurt en volgens een vooraf besproken planning. U bent van heel wat zorgen verlost als u uw verhuizing door Smilda Verhuizingen laat uitvoeren.

Voor ons is iedere verhuizing een uniek project. En zo gaan we daar ook mee om. U vindt uw partner op het gebied van verhuizingen in Drachten. Neem vrijblijvend contact op met de commercieel manager van Smilda Verhuizingen. Wij geven graag meer informatie. Bel 0594 645 266 of vraag via het contactformulier direct een offerte aan.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.