• Nederlands
  • English

Verhuizen Groningen

Een professioneel verhuisbedrijf dat garanties biedt van zorgvuldig werk in Groningen is Smilda Verhuizingen. Smilda Verhuizingen is een Erkende Verhuizer. Het verhuisbedrijf neemt u veel zorgen van het verhuizen uit handen door het juiste materieel in te schakelen en de complete verhuizing efficiënt in te plannen. Smilda Verhuizingen heeft goed opgeleide en ervaren verhuizers, die risico’s uit de weg gaan, in dienst! Een erkende verhuizer sluit een passende aansprakelijkheidsverzekering af voor elke verhuizing.

Smilda verhuizingen is onbetwist uw verhuisspecialist voor alle verhuizingen in Groningen.

De verhuizers van Smilda in Groningen verzorgen naast projectverhuizingen ook particuliere verhuizingen. Ze willen het liefst zo vroeg mogelijk met u om de tafel, zodat ze u optimaal van dienst kunnen zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk. Ze brengen graag ruim voor de dag van de verhuizing het juiste aantal verhuisdozen bij u thuis en staan op de dag zelf op de afgesproken tijd met vervoer voor uw huis. Indien gewenst helpen de verhuizers met het (de)monteren van de meubelen. Er is een handyman, die ingeschakeld kan worden voor het uitvoeren van diverse kleine klusjes. Onze garanties reiken van Groningen tot ver over de grens, zowel in het binnenland als internationaal en ook overzees wordt u optimaal bij uw verhuizing begeleid.

Uw betrokken partner op het gebied van verhuizingen in Groningen geeft u graag meer informatie. Iedere verhuizing wordt als een uniek project behandeld. Neem daarom vrijblijvend contact op met de commercieel manager van Smilda Verhuizingen. Bel 0594 645 266 of vraag via het contactformulier direct een offerte aan.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.