• Nederlands
  • English

Verhuizen Leek

Uw Erkende Verhuizer in Leek biedt garanties biedt van zorgvuldig werk. Smilda Verhuizingen is een verhuisbedrijf dat u de zorgen van het verhuizen uit handen door de complete verhuizing efficiënt in te plannen en het juiste materieel in te schakelen. Smilda werkt met goed opgeleide en ervaren verhuizers, die mogelijke risico’s van het verhuizen uit de weg gaan! De Erkende Verhuizer sluit voor iedere verhuizing een passende aansprakelijkheidsverzekering af.

Smilda verhuizingen is onbetwist uw verhuisspecialist voor alle verhuizingen in Leek.

De verhuizers van Smilda in Leek verzorgen particuliere verhuizingen, maar ook projectverhuizingen. Ze praten het liefst zo vroeg mogelijk met u, zodat ze u optimaal van dienst kunnen zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk. Ze brengen graag ruim voor de dag van de verhuizing het juiste aantal verhuisdozen bij u thuis en staan op de dag zelf op de afgesproken tijd met vervoer voor uw huis. Indien gewenst helpen de verhuizers met het (de)monteren van de meubelen. Er is een handyman, die ingeschakeld kan worden voor het uitvoeren van diverse kleine klusjes. Onze service reikt tot ver over de grens. U wordt optimaal bij uw verhuizing begeleid, zowel in het binnenland als internationaal en ook overzees.

Uw betrouwbare partner op het gebied van verhuizingen in Leek geeft u graag meer informatie. Iedere verhuizing is een uniek project. Neem daarom vrijblijvend contact op met de commercieel manager van Smilda Verhuizingen. Bel 0594 645 266 of vraag via het contactformulier direct een offerte aan.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.