• Nederlands
  • English

Verhuizen Marum

Smilda Verhuizingen in Marum is een professionele verhuizer die garanties biedt van zorgvuldig werk. De Erkende Verhuizer neemt u de zorg van het verhuizen uit handen door de complete verhuizing efficiënt in te plannen en het juiste materieel in te schakelen. Er werken goed opgeleide en gemotiveerde mensen die risico’s uit de weg gaan! De Erkende Verhuizer is aansprakelijk verzekerd voor elke verhuizing.

Smilda verhuizingen is onbetwist uw verhuisspecialist voor alle verhuizingen in Marum.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt niet alleen voor de projectverhuizingen die Smilda Verhuizingen verzorgt, maar ook voor de particuliere verhuizingen. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn bespreken we het liefst in een vroeg stadium de mogelijkheden. We voorzien u ruim voor de verhuizing graag van verhuisdozen en staan op de dag van verhuizen voor uw woning met vervoer. Onze verhuizers helpen indien gewenst met het demonteren van de meubelen en u kunt onze handyman inschakelen voor het uitvoeren van de nodige kleine klusjes. Onze verhuisservice reikt ver, zowel in het binnenland alsook internationaal en overzees kunnen we u optimaal begeleiden bij uw verhuizing.

Voor ons is iedere verhuizing een uniek project. En zo gaan we daar ook mee om. U vindt uw partner op het gebied van verhuizingen in Marum. Neem vrijblijvend contact op met de commercieel manager van Smilda Verhuizingen. Wij geven u graag meer informatie. Bel 0594 645 266 of vraag via het contactformulier direct een offerte aan.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.