• Nederlands
  • English

Verhuizen Noordhorn

Bij Smilda Verhuizingen in Noordhorn werken goed opgeleide en gemotiveerde mensen die u de zorg van het verhuizen uit handen nemen. De Erkende Verhuizer is een professionele verhuizer die garanties biedt van zorgvuldig werk en die geen risico’s neemt. Door de complete verhuizing efficiënt in te plannen en het juiste materieel in te schakelen kunt u gerust genieten van uw nieuwe woning. De Erkende Verhuizer is aansprakelijk verzekerd voor elke verhuizing.

Smilda verhuizingen is onbetwist uw verhuisspecialist voor alle verhuizingen in Noordhorn.

Verhuizen is meer dan inpakken, inladen en uitladen. U bent van heel wat zorgen verlost als u uw verhuizing door Smilda Verhuizingen laat uitvoeren. Wij bieden u de garantie dat uw projectverhuizing of particuliere verhuizing echt goed gebeurt en volgens een vooraf besproken planning. Wij hebben er het juiste materiaal voor en ervaren, goed opgeleide en gemotiveerde verhuizers. Onze verhuizers helpen graag met het demonteren van de meubelen en we hebben een handyman die de nodige kleine klusjes kan uitvoeren. Onze service reikt ver, zowel in het binnenland alsook internationaal en overzees kunnen we u optimaal begeleiden bij uw verhuizing.

Voor ons is iedere verhuizing een uniek project. En zo gaan we daar ook mee om. U vindt uw partner op het gebied van verhuizingen in Noordhorn. Neem vrijblijvend contact op met de commercieel manager van Smilda Verhuizingen. Wij geven graag meer informatie. Bel 0594 645 266 of vraag via het contactformulier direct een offerte aan.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.