• Nederlands
  • English

Verhuizen Norg

Smilda Verhuizingen is een Erkende Verhuizer. Het verhuisbedrijf in Norg plant de complete verhuizing efficiënt in en neemt u veel zorgen van het verhuizen uit handen door het juiste materieel in te schakelen. U verhuist met een professioneel verhuisbedrijf dat garanties biedt van zorgvuldig werk. Bij Smilda Verhuizingen werken goed opgeleide en ervaren verhuizers die risico’s uit de weg gaan! Elke erkende verhuizer sluit voor elke verhuizing een aansprakelijkheids verzekering af.

Smilda verhuizingen is onbetwist uw verhuisspecialist voor alle verhuizingen in Norg.

De verhuizers van Smilda verzorgen naast projectverhuizingen ook particuliere verhuizingen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Ze willen het liefst zo vroeg mogelijk met u om de tafel, zodat ze u optimaal van dienst kunnen zijn. Ze voorzien u graag ruim voor de dag van de verhuizing van verhuisdozen en we staan op de dag zelf op tijd met vervoer voor uw huis. Indien gewenst helpen de verhuizers met het (de)monteren van de meubelen. Er is een handyman, die ingeschakeld kan worden voor het uitvoeren van diverse kleine klusjes. Onze service reikt ver over de grens, zowel in het binnenland als internationaal en ook overzees bieden wij de verzekering van een optimale begeleiding bij uw verhuizing.

Uw solide partner op het gebied van verhuizingen werkt in Norg. Ze geven u graag meer informatie omdat iedere verhuizing als een uniek project wordt behandeld. Neem vrijblijvend contact op met de commercieel manager van Smilda Verhuizingen. Bel 0594 645 266 of vraag via het contactformulier direct een offerte aan.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.