• Nederlands
  • English

Verhuizen Roden

Uw Erkende Verhuizer in Roden is Smilda Verhuizingen. Het verhuisbedrijf neemt u alle zorgen van het verhuizen uit handen door het inschakelen van het juiste materieel en de complete verhuizing efficiënt in te plannen. Met Smilda Verhuizingen verhuist u met een professioneel verhuisbedrijf dat garanties biedt van zorgvuldig werk. Er werken goed opgeleide en gemotiveerde verhuizers die de bekende risico’s vermijden! De erkende verhuizer sluit voor elke verhuizing een aansprakelijkheidsverzekering af.

Smilda verhuizingen is onbetwist uw verhuisspecialist voor alle verhuizingen in Roden.

Naast projectverhuizingen verzorgen Smilda verhuizers ook particuliere verhuizingen. Een goede voorbereiding is het halve werk. We willen het liefst zo vroeg mogelijk met u om de tafel zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Ruim voor de verhuizing voorzien we u graag van verhuisdozen en we staan op de dag van verhuizen met vervoer voor uw huis. Indien gewenst helpen onze verhuizers met het (de)monteren van de meubelen. U kunt onze handyman inschakelen voor het uitvoeren van de nodige kleine klusjes. Onze service reikt over de grens, zowel in het binnenland als internationaal en ook overzees begeleiden we u optimaal bij uw verhuizing.

U ontmoet uw partner op het gebied van verhuizingen in Roden. Omdat iedere verhuizing voor ons een uniek project is geven we u graag meer informatie. Neem vrijblijvend contact op met de commercieel manager van Smilda Verhuizingen. Bel 0594 645 266 of vraag via het contactformulier direct een offerte aan.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.