• Nederlands
  • English

Verhuizen Zuidhorn

Bij Smilda Verhuizingen in Zuidhorn werken goed opgeleide en gemotiveerde mensen die u de zorg van het verhuizen uit handen nemen. De Erkende Verhuizer is een professionele verhuizer die garanties biedt van zorgvuldig werk en die geen risico’s neemt. Door de complete verhuizing efficiënt in te plannen en het juiste materieel in te schakelen kunt u gerust genieten van uw nieuwe woning. De Erkende Verhuizer is aansprakelijk verzekerd voor elke verhuizing. Al in een vroeg stadium bespreken we het liefst de mogelijkheden om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Smilda verhuizingen is onbetwist uw verhuisspecialist voor alle verhuizingen in Zuidhorn.

Smilda Verhuizingen verzorgt projectverhuizingen en particuliere verhuizingen. Ze weten dat een goede voorbereiding het halve werk is. Indien gewenst voorzien we u ruim voor de verhuizing graag van verhuisdozen. Op de dag van verhuizen staan we op het afgesproken tijdstip voor uw woning met vervoer. Onze verhuizers helpen met het demonteren van de meubelen en we hebben een handyman die de nodige kleine klusjes kan uitvoeren. Onze verhuisservice reikt ver, zowel in het binnenland alsook internationaal en overzees kunnen we u optimaal begeleiden bij uw verhuizing.

Voor ons is iedere verhuizing een uniek project. En zo gaan we daar ook mee om. U vindt uw partner op het gebied van verhuizingen in Zuidhorn. Neem vrijblijvend contact op met de commercieel manager van Smilda Verhuizingen om de mogelijkheden door te nemen. Wij geven u graag meer informatie. Bel 0594 645 266 of vraag via het contactformulier direct een offerte aan.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.