• Nederlands
  • English

Kantoor

Het verhuizen van uw kantoor of een gedeelte van uw bedrijf is een ingewikkelde zaak. Het is een omvangrijk project, dat een specialistische aanpak vereist zodat de stagnatie van uw werkzaamheden tot een absoluut minimum beperkt wordt. Daarom adviseren wij uw verhuizing te plannen op het moment dat uw kantoor niet of nauwelijks wordt gebruikt. Dit kan zijn in de avonduren, in het weekend of tijdens de vakanties.

Bij het verhuizen van een kantoor komt meer kijken dan alleen het transport. Uw meubelen, bureaustoelen, kasten, computers, kopieermachines en printers worden door ons met de meeste zorg en de nodige hulpmiddelen naar uw nieuwe locatie verhuisd.

Is er op de oude locatie of nieuwe locatie geen lift aanwezig? Wij beschikken over een elektrische traploper en verhuislift waarmee wij elk onderdeel of machine naar de gewenste verdieping kunnen transporteren.

Wij hebben reeds diverse kantoren verhuisd. Uit ervaring weten wij dat een goede voorbereiding, waarin het samenstellen van een draaiboek, de basis en garantie vormt voor een succesvolle en onbezorgde verhuizing.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.