• Nederlands
  • English

Opslag

In Leek beschikt Smilda & Zn. over een opslaghal met een capaciteit van 1600 m2. De opslagruimte is verwarmd en beveiligd. Wij bieden u verschillende opslagmogelijkheden. Of het nu gaat om opslag van inboedel, archief, bulk of pallets, Smilda & Zn. heeft voor u een passende oplossing.

Opslagkist

Onze opslaghal biedt plaats aan 200 opslagkisten van 9 m3 per stuk. Hierin kunt u een gedeelte of complete inboedel voor korte of langere termijn opslaan. Er wordt per opslagkist een overzichtelijke inventarislijst opgemaakt. Alle opslagkisten hebben een eigen uniek nummer. Om privacy-redenen zijn de namen van de huurders alleen bij ons intern bekend. Als u zelf uw inboedel voor tijdelijk opslag wilt aanleveren kan dat ook. Hiervoor kunt u een afspraak maken met onze planning, tel. 0594-645266

Archief

In onze beveiligde en rookvrije opslaghal hebben wij archiefkasten geplaatst, waarin uw archief veilig kan worden opgeslagen. Uw archieven bewaren wij onder optimale omstandigheden. Er heerst een constante temperatuur.

Bulk opslag

Ook voor opslag van grotere voorraden kunnen wij u beschikbare ruimte aanbieden. Of het nu gaat om verpakkingsmateriaal, witgoed, kampeerartikelen of tuinartikelen, wij hebben voor u de juiste oplossing.

Palletopslag

U kunt bij Smilda & Zn. terecht voor opslag van uw pallets. Wij verzorgen voor u de administratieve afhandeling, zoals voorraadbeheer en het aanmaken van vrachtdocumenten. Ter aanvulling van de opslag bieden wij tevens een aantal Value Added Logistics (VAL) activiteiten aan zoals orderpicking, etiketteren, palletiseren, assembleren en andersoortige handling.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.