• Nederlands
  • English

Zorginstelling

Verhuizen in de zorg vereist voorbereiding, aandacht en dient heel zorgvuldig te worden uitgevoerd. Bewoners en patiënten worden vaak op bed verhuisd en kunnen niet te lang onderweg zijn. Hierbij is een juiste planning en goede zorg tijdens de verhuizing van levensbelang.

Verhuisbedrijf Smilda & Zn heeft een reputatie opgebouwd in het verhuizen van onder andere zorginstellingen, inrichtingen en ziekenhuizen. Tijdens de voorbereiding zal onze adviseur een draaiboek in overleg met het verhuisteam samenstellen waarin o.a. coördinatie, markering van verhuisgoederen, planning, calamiteiten en nazorg zullen worden opgenomen.

Nadat het draaiboek gereed en akkoord is bevonden, zal er een presentatie voor bewoners en familie worden georganiseerd, waarin de verhuizing van A-Z wordt doorgenomen. Na de presentatie zullen de bewoners en familie in de gelegenheid worden gesteld tot het stellen van vragen.

Onze betrokken medewerkers beschikken over de juiste kennis en ervaring om bewoners of patiënten tijdens de verhuisperiode op hun gemak te stellen door ze een extra stukje aandacht te geven om vervolgens met de nodige zorgvuldigheid naar hun nieuwe onderkomen te verhuizen.

Verhuizen van mensen in de zorg is onze zorg.

Belangstelling?

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met de commercieel manager van Smilda & Zn. Verhuizingen.
Telefoonnummer 0594 – 64 52 66.