• Eerste klas verpakkingsmateriaal
  • Tussentijdse opslagmogelijkheden
  • In- en uitpakservice
  • De- en montage van meubelen
  • Deskundige uitvoering
  • Uitgebreide verzekering
  • Erkende verhuizer

Verhuizingen

Verhuizen? Smilda is uw verhuispartner.

Een nieuwe plek gevonden! Maar nu het meest stressvolle gedeelte: de verhuizing. Alle spullen bij elkaar zoeken, ordenen en inpakken. Dan begint het zware werk, het tillen en verhuizen van A naar B. Gelukkig bent u nu op het juiste adres, Smilda staat paraat om u te helpen hierbij.

Smilda, uw betrouwbare verhuis partner maakt het gemakkelijk!

Verhuizen kan een stressvolle aangelegenheid zijn. Maar maakt u zich geen zorgen, Smilda staat voor u klaar om het u gemakkelijk te maken. Als Erkende Verhuizer garanderen we een nauwkeurige en foutloze verhuizing, uitgevoerd door ons goed opgeleide en gemotiveerde team. Bovendien voldoen we aan de wettelijke verplichting om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten voor elke verhuizing. Dit geeft u de gemoedsrust die u nodig heeft. Geen andere verhuizer biedt deze garanties zoals wij dat doen. We vertellen u graag meer!

Een goede voorbereiding is het halve werk, dat geldt zowel voor grote als kleine verhuizingen. Daarom geven we er de voorkeur aan om tijdig met u te overleggen. Of u nu een hele kantoorruimte wilt verhuizen of slechts één persoon die vanuit Frankrijk naar Spanje verhuist, communicatie is essentieel! We willen ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.

Bij Smilda bieden we verschillende transportmogelijkheden om u te helpen bij het verhuizen van uw spullen. We kunnen uw spullen ophalen uit uw oude woning en afleveren in uw nieuwe huis. Daarnaast kunnen we ook het inpakken en uitpakken van de dozen voor u verzorgen. Als u liever zelf inpakt, staan we u natuurlijk bij met advies en tips. We staan klaar om u te ondersteunen tijdens het hele proces!

We verhuizen u volgens uw schema

We begrijpen dat verhuizen voor u een stressvolle ervaring kan zijn, vooral als het gaat om de logistiek van de verhuizing. Daarom staat Smilda voor u klaar bij elke stap, te beginnen bij de planning! Als klant heeft u de controle over uw planning. U bepaalt of wij uw planning volgen of er flexibel mee omgaan. Wat uw keuze ook is, we beloven u dat we alles op tijd en met passie verhuisd krijgen!

Service en kwaliteit in verhuizingen

Bij Smilda begrijpen we dat service en kwaliteit essentieel zijn bij verhuizingen. Onze verhuizers zijn speciaal opgeleid om beleefd en meelevend te zijn. We behandelen uw bezittingen met respect en zorgen ervoor dat ze veilig blijven tijdens de verhuizing. We begrijpen ook dat verhuizen stressvol kan zijn, daarom houden we u altijd op de hoogte van wat er gaande is. U kunt volledig vertrouwen op onze service van topkwaliteit!

Of u nu verhuist naar de andere kant van de stad of naar de andere kant van de wereld, Smilda biedt verhuisdiensten van wereldklasse. We zorgen ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de afstand.

Het laatste waar u zich tijdens een verhuizing zorgen over wilt maken, is hoeveel dozen u nodig heeft of hoeveel noppenfolie u moet gebruiken om uw glazen vazen in te pakken. Laat dat zware werk maar aan ons over, zodat u achterover kunt leunen, ontspannen en volop kunt genieten van uw nieuwe huis.

Heeft u liever dat de oude locatie bezemschoon wordt achtergelaten? Of wilt u dat alles op uw nieuwe locatie weer in elkaar wordt gezet? Met onze Handyman service regelen we dat graag voor u. U kunt rekenen op onze veelzijdige ondersteuning bij elke stap van uw verhuizing.

Smilda helpt u bij uw verhuizing, zelfs als het om internationale verhuizingen gaat

Ongeacht waar u zich in Nederland bevindt of zelfs als u van plan bent naar het buitenland te verhuizen, staan wij voor u klaar. Of u nu verhuist naar een appartement of een villa, wij beschikken over het juiste materiaal om de klus te klaren. Al jaren leveren wij uitstekende verhuisdiensten voor zowel thuis als op kantoor! We bieden vooraf verhuisdozen en inpakmaterialen aan. Zo kunt u zich ontspannen, wetende dat wij alles hebben geregeld.

Lees meer over internationale verhuizingen naar Spanje, Frankrijk, en Portugal

Bij Smilda maken we verhuizen leuker!

We behandelen elke verhuizing als een unieke gebeurtenis en stemmen onze aanpak af op uw specifieke behoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. U kunt ons bellen op 0594 645 266, een e-mail sturen of direct een offerte aanvragen via onze website. We kijken ernaar uit om van u te horen!

Smilda is een Erkende Verhuizer. Dit biedt voor u garanties van goed overleg, zorgvuldig werk, een efficiënte aanpak, het juiste materieel, goed opgeleide gemotiveerde mensen en geen risico’s! Want een erkende verhuizer heeft de verplichting voor elke verhuizing een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Offerte aanvragen

CertificatenSmilda Transport Verhuizingen

KAPTEYNLAAN 4
9351 VG LEEK
THE NETHERLANDS

TRANSPORT
T |+31 594 – 64 52 40

Transport
KVK 02067195 | BTW NL 8083.68.424. B01
IBAN NL27RABO0335160565 | BIC RABONL2U

VERHUIZINGEN
T | +31 594 – 64 52 66

Verhuizingen
KVK 01175416 | BTW NL 8220.10.926.B01
IBAN NL62RABO0155919067 | BIC RABONL2U


Volg Smilda
© 2024 | Vormgeving en realisatie Reclamebureau RAM