• Eerste klas verpakkingsmateriaal
  • Tussentijdse opslagmogelijkheden
  • In- en uitpakservice
  • De- en montage van meubelen
  • Deskundige uitvoering
  • Uitgebreide verzekering
  • Erkende verhuizer

Internationale verhuizing naar Frankrijk | Smilda

Bent u van plan om naar Frankrijk te verhuizen? Wij zorgen ervoor dat u in alle vrijheid kunt verhuizen, of het nu gaat om het vervoeren van uw essentiële bezittingen naar een vakantiewoning of het verzorgen van een complete internationale verhuizing naar Frankrijk. Smilda verzorgt uw verhuizing, of het nu privé, zakelijk, nationaal of internationaal is.

Inboedel en spullen verhuizen naar en van Frankrijk

Voordat u kunt genieten van uw nieuwe huis en de cultuur, moeten er vaak nog veel praktische zaken worden geregeld. Denk aan inschrijving, verzekering en het vinden van een huisarts. Daarnaast moet u wellicht ook de taal leren, als u die nog niet onder de knie heeft. Herkent u dat?

Het verhuizen van uw bezittingen van en naar Frankrijk kan een uitdagende taak zijn, maar u hoeft het niet alleen te doen. Wij staan klaar om u bij elke stap te ondersteunen. Met meer dan 80 jaar ervaring in internationale verhuizingen van en naar Frankrijk, kunnen wij u helpen om uw bezittingen op de best mogelijke manier van het ene land naar het andere te verhuizen. Zonder stress, zonder zorgen.

Geen stress voor uw internationale verhuizing naar Frankrijk met Smilda

Bent u overweldigd door het vooruitzicht om naar Frankrijk te verhuizen? Maakt u zich geen zorgen! Smilda’s verhuisspecialisten zijn er om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Uw inboedel wordt vakkundig ingepakt, geladen en vervolgens bij uw nieuwe woning afgeleverd. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt u tijdens het hele verhuisproces, van begin tot eind, zodat u zonder stress kunt uitkijken naar de grote internationale verhuizing naar Frankrijk.

Voor meer informatie over het proces, ga naar deze pagina over internationale verhuizingen naar Spanje, Frankrijk en Portugal.

Internationale verhuizing naar Frankrijk was nog nooit zo makkelijk

Wij zorgen ervoor dat uw goederen worden geladen of gelost bij uw nieuwe huis of bij ons opslagdepot, afhankelijk van wat het beste bij u en uw planning past. Als u gebruik wilt maken van onze veilige opslagmogelijkheden, kunt u tijdens uw internationale verhuizing naar Frankrijk tussentijds gebruik maken van ons opslagdepot.

Om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten van uw internationale verhuizing naar Frankrijk, kunt u vrijblijvend een offerte of prijsindicatie op maat aanvragen. Als u liever persoonlijk contact heeft, kunt u ook telefonisch contact opnemen met een van onze verhuisadviseurs. Wij staan klaar om u te helpen tijdens deze stressvolle periode en vinden het fijn om persoonlijk met u in contact te zijn ter voorbereiding op uw verhuizing.

Zorgeloos verhuizen naar Frankrijk

De Franse chansons, en uw eerste pain au chocolat, de zachte kazen en Franse wijnen? Allemaal elementen die Frankrijk een prachtig land maken naast uw voornaamste reden van verhuizen naar Frankrijk. Frankrijk is het land waar u zich echt thuis kunt voelen en kunt genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft.

Wanneer u naar een ‘’nieuw’’ land, zoals Frankrijk, verhuist, is het onvermijdelijk dat u veel veranderingen in uw leven moet doorvoeren. De mogelijkheid dat u iets vergeet of over het hoofd ziet bestaat altijd- en zal nog waarschijnlijker zijn als de verhuizing naar Frankrijk snel plaatsvindt in plaats van stapsgewijs.

Bij Smilda hoeft u niet bang te zijn voor dit proces. We hebben in meer dan 80 jaar al zoveel huishoudens verhuisd naar Frankrijk dat het voor ons een tweede natuur is geworden. En we doen nog steeds alles om uw wensen bij het uitvoeren van uw verhuizing naar Frankrijk uit te voeren.

Euromover en ISO gecertificeerd internationaal verhuisbedrijf voor Frankrijk

Om uw verhuizing naar Frankrijk maximale zekerheid te bieden is Smilda ISO gecertificeerd en Euromover. Naast dat we al een Erkende Verhuizer zijn! Zo wordt u op de allerbest mogelijke wijze ontzorgd in internationale verhuizingen van en naar Frankrijk.

Ga hier meteen naar het land van uw keuze:
Portugal | Spanje | Internationale verhuizingen

Smilda is een Erkende Verhuizer. Dit biedt voor u garanties van goed overleg, zorgvuldig werk, een efficiënte aanpak, het juiste materieel, goed opgeleide gemotiveerde mensen en geen risico’s! Want een erkende verhuizer heeft de verplichting voor elke verhuizing een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Offerte aanvragen

CertificatenSmilda Transport Verhuizingen

KAPTEYNLAAN 4
9351 VG LEEK
THE NETHERLANDS

TRANSPORT
T |+31 594 – 64 52 40

Transport
KVK 02067195 | BTW NL 8083.68.424. B01
IBAN NL27RABO0335160565 | BIC RABONL2U

VERHUIZINGEN
T | +31 594 – 64 52 66

Verhuizingen
KVK 01175416 | BTW NL 8220.10.926.B01
IBAN NL62RABO0155919067 | BIC RABONL2U


Volg Smilda
© 2024 | Vormgeving en realisatie Reclamebureau RAM