• Eerste klas verpakkingsmateriaal
  • Tussentijdse opslagmogelijkheden
  • In- en uitpakservice
  • De- en montage van meubelen
  • Deskundige uitvoering
  • Uitgebreide verzekering
  • Erkende verhuizer

Particuliere verhuizingen: Voordelig, snel en betrouwbaar

Wanneer u als particulier wilt verhuizen, bieden wij u een geweldige oplossing zonder gedoe. Bij ons kunt u rekenen op snelle en betrouwbare diensten, volledige ontzorging en dat alles tegen een betaalbare prijs. Of het nu gaat om een verhuizing binnen Nederland of zelfs internationaal, wij staan voor u klaar en verzorgen het allemaal. Bij ons bent u in goede handen.

Particuliere verhuizingen van Smilda

Particuliere verhuizing zijn onze specialiteit. We hebben de ervaring en expertise om al uw verhuisuitdagingen aan te pakken. Of het nu gaat om vrijstaande huizen, hoekhuizen of seniorenwoningen, flats, tussenwoningen en appartementen, niks is Smilda te gek. Ook als het gaat om grote meubelstukken, zoals piano’s, of zware voorwerpen die vervoerd moeten worden, wij staan voor u klaar. Bij ons komt u nooit meer voor verrassingen te staan – alles wordt efficiënt in één keer geregeld! Ook de prijzen zijn vooraf duidelijk en inzichtelijk.  Als u meer wilt weten over internationale verhuizingen, kunt u een kijkje nemen op deze pagina voor meer informatie.

Erkende Verhuizers met een persoonlijke touch

Verhuizen kan een ontmoedigend vooruitzicht zijn, vooral als u niet de tijd of de fysieke capaciteiten heeft. Of simpelweg geen zin, dat u uw tijd wel beter kunt besteden. Gelukkig biedt Smilda hier de uitkomst:

  • Persoonlijk contact: U krijgt uw eigen verhuiscoördinator, zo heeft u altijd rechtstreeks persoonlijk contact. Immers: Geen enkele verhuizing is exact hetzelfde! Dan is contact met een ervaren coördinator goud waard.
  • Vriendelijke benadering: Wij luisteren naar u en begrijpen wat u nodig heeft in de verhuisperiode en de aanloop ernaartoe. Daarin is meer dan 80 jaar ervaring zeer handig! Wij zullen niet overhaast te werk gaan; in plaats daarvan zullen wij overal zorg voor dragen. Uiteindelijk is dat het snelste en fijnste voor iedereen.

Particuliere verhuizingen

Uw bezittingen zijn een uniek en persoonlijk onderdeel van uw leven. Wij begrijpen dat maar al te goed en daarom staan we klaar om uw nieuwe bestemming veilig en betrouwbaar te laten verlopen.

Het idee om uw huis achter te laten kan al spannend genoeg zijn, dus u wilt u zich geen zorgen hoeven maken over de veiligheid van uw bezittingen. Met onze professionele verhuisservice kunt u gerust zijn! We behandelen uw bezittingen met uiterste zorg tijdens de verhuizing en zorgen ervoor dat ze veilig aankomen in hun nieuwe thuis.

Particuliere verhuizingen; veilig en verzekerd verhuisd

Wij hebben een goede reputatie bij onze klanten en dat willen wij graag zo houden. Wij zullen altijd ons best voor u doen! We zullen voor uw bezittingen zorgen alsof het onze eigen bezittingen zijn. U bent natuurlijk niet zomaar een klant. U bent een persoon met behoeften en wensen. Onze ervaring betekent dat wij voor elke klus, hoe groot of klein ook, het juiste materiaal hebben. Wij zorgen ervoor dat al onze medewerkers verzekerd zijn (en kunnen dat aantonen), zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat er iets misgaat tijdens het transport of de opslag.

ISO gecertificeerd, Erkend verhuizer en Euromover

Smilda is een Erkend Verhuizer en is ook ISO gecertificeerd. Ook over de grens is Smilda lokaal ondersteund in een breed netwerk als Euromovers. Zo kunnen we u als klant optimaal ontzorgen met een verhuizing!

Particuliere verhuizingen; goedkoper dan u denkt

Wanneer u een verhuisbedrijf nodig heeft, is het laatste wat u wilt een fortuin uitgeven. Het is tenslotte maar een verhuizing. U zult niet in staat zijn om uw hele huis met u mee te nemen (als dit wel kon, zouden wij u er nog steeds graag bij helpen). Wij begrijpen natuurlijk hoe stressvol verhuizen kan zijn. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze prijzen zo laag mogelijk zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Al met al, als u op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf, dan nodigen wij u van harte uit om kennis te maken met onze diensten. Wij helpen u graag bij uw volgende verhuizing!

Smilda is een Erkende Verhuizer. Dit biedt voor u garanties van goed overleg, zorgvuldig werk, een efficiënte aanpak, het juiste materieel, goed opgeleide gemotiveerde mensen en geen risico’s! Want een erkende verhuizer heeft de verplichting voor elke verhuizing een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Offerte aanvragen

CertificatenSmilda Transport Verhuizingen

KAPTEYNLAAN 4
9351 VG LEEK
THE NETHERLANDS

TRANSPORT
T |+31 594 – 64 52 40

Transport
KVK 02067195 | BTW NL 8083.68.424. B01
IBAN NL27RABO0335160565 | BIC RABONL2U

VERHUIZINGEN
T | +31 594 – 64 52 66

Verhuizingen
KVK 01175416 | BTW NL 8220.10.926.B01
IBAN NL62RABO0155919067 | BIC RABONL2U


Volg Smilda
© 2024 | Vormgeving en realisatie Reclamebureau RAM